flygbiljetter till las vegas

Flyg till Las Vegas

Billigt flyg till Las Vegas?

Många flygbolag erbjuder resor till och från Las Vegas. Staden går att uppleva som billigast mellan oktober och december och under vårens tid, då främst i maj. Då kan man hitta låga biljettpriser. Dessa priser stiger rejält under sommar och i december då det är högsäsong i Las Vegas. Om man vill komma undan billigt kan man titta på flygbiljetter till Los Angeles och boka hyrbil därifrån för att sedan resa till Las Vegas.

Flygplatsen i Las Vegas heter Las Vegas McCarran International Airport och ligger 6 km sydost om centrum. Det smidigaste sättet att ta sig från flygplatsen till hotellet är med taxi. Flygplatsen ligger väldigt nära centrum och taxituren kostar endast motsvarande 70-100 svenska kronor. Annars går det skyttelbussar till och från hotellen 24 timmar om dygnet. En lustig sak är att det på McCarran finns över 1300 spelautomater på själva flygplatsen.

Vi rekommenderar att välja en flygresa med bara en mellanlandning. Är ni sent ute med bokning av flygresa och vill åka på populära dagar kan det behövas en extra mellanlandning för att få ett bra pris.

Hos Skyscanner kan ni på ett enkelt sätt jämföra flygpriser från olika flygbolag.