Nattklubbar i Las Vegas

 

Om du är på jakt efter en galen utekväll och du befinner dig i Las Vegas är du på helt rätt plats. Någon av dessa nattklubbar borde vara något för dig.

Den sensationella XS Nightclub, beläget i lyxiga Wynn, har gjort sig ett namn genom att erbjuda ett fantastisk dansgolv med en flera meter stor roterande ljuskrona högt ovanför. När gästerna vill ta en paus från dansandet de kan besöka nattklubbens fenomenala uteplats. Där finns en spektakulär pool och totalt fyra barer längs med 26 badhytter.

TAO, som ligger i Venetian, rankas högt tack vare uteservering som ger en enastående utsikt över Las Vegas Strip. Tillsammans med sin utsikt, är klubben dekorerad med en Pacific Rim tema som gör det till en upplevelse man inte glömmer i första taget.

Vanity, huserar i Hard Rock, är en av de nyare ställena som börjat göra sig ett namn på strippen. Klubben har sin egna unika stil till med ett nedsänkt dansgolv och en utomhusterrass. Vanity erbjuder det senaste inom House och Hip-Hop och är ett av de bästa platserna att vara på.

Caecar’s Palace har nattklubben Pure som är en riktigt stor lokal. Klubben lockar uppmärksammade gäster tillsammans med kändisar. Med flera rum utspridda över flera nivåer, finns det praktiskt taget något för alla när de besöker denna lyxiga nattklubb.

Den berömda klubben LAX är värd för kändisar och societetslejon från hela världen. Klubben har ett stort dansgolv som är utformat med en ung publik i åtanke. På de övre huserar vippen som lär imponera på de flesta som besöker den.

Marquee är uppdelad i tre olika rum inklusive främsta rummet som är utformad för att dansa hela natten. BoomBox-rummet är idealiskt för alla typer av sällskap, och biblioteket-rummet är utrustat med en vacker bar, biljardbord och eleganta stolar konstruerade för mer intima sammankomster. Den bästa dagen att besöka Marquee är måndagar då det är många locals som besöker stället då.

På Palms Hotel and Casino finns Moon. Moon skiljer sig från resten med dess färgskiftande plattor och gardiner av glaspärlor. Under natten dras taket undan och avslöja en hisnande utsikt över stjärnorna på himlen. Utsikten från Moon ner mot strippen är helt makalös. Det är värt att besöka klubben bara för att se den vyn.

Tryst är en av de hetaste klubbarna på remsan och erbjuder sina gäster ett val av fem områden för att festa hela natten. Områdena omfattar två uteplats områden kring en sjö och vattenfall, en VIP-område, dansgolv och lounge. Varje område är dekorerad med lyxig inredning och gör denna klubb en perfekt plats att tillbringa en natt.

The Bank på Bellagio är mycket populärt. Ofta kändistätt. Den bästa dagen för detta stället är söndag.

Hakkasan är den senaste klubben i Las Vegas och är ett riktigt stort projekt. De gick ut hårt med att få några av världens populäraste DJ:s att bli residents hos dem, bland annat Tiësto. Nattklubben är dessutom enorm till yta. Väl värt ett besök om du är i staden.