helikopter i las_vegasHelikopter över Las Vegas och Grand Canyon

En av de mest intressanta aspekterna av Las Vegas är det nattliv som staden har att erbjuda. Inte speciellt förvånande för någon, men vad som kan vara överraskande är det faktum att du kan få en helt ny upplevelse från exakt samma helikoptertur beroende på om du tar den på dagen eller natten.Turerna med helikopter på dagen är utmärkta turer då du skan e hela Las Vegas som det ser ut för invånarna i området och därmed få lite insikt om hur det dagliga livet är där. Nattflygningarna med helikopter är å andra sidan imponerande i sig samt det faktum att du kan se den glittrande staden och alla dess glorifierad ljus.

Människor som har gjort båda turer älskar dem båda, men nattflyg är definitivt fastetsat i deras minnen för resten av livet. Liksom de flesta av de andra turer som Las Vegas har att erbjuda, börjar natturen med att du blir plockad från hotellet och körd till helikopterplattan. När du kommer dit, stiger du och fem andra personer kommer ombord en helikopter byggd för denna typ av flighter. Innan det dock, en snabb skål med Champagne.

Efter det lyfter helikoptern för att sedan cirkla runt staden, vilket ger dig möjlighet att se hela staden på natten i all sin glans. Du kan ta foton och video från helikoptern som kan återförvisas till för resten av ditt liv och naturligtvis kan du njuta av all bra information som färdledare erbjuder.

Freemont Street Experience är en av de största ljusshowerna och att se den från luften är ganska hisnande. Samma sak gäller för andra sevärdheter i Las Vegas som Stratosphere Tower och strålen från Luxor. Er helikopter kommer faktiskt cirkla runt Stratosphere Tower på nära håll, vilket ger dig en chans att se den från en vinkel som få gör. Turerna kostar oftast $250 och uppåt. Turerna till Grand Canyon kostar till exempel mer och brukar hamna på minst $400.