Shopping outlets i Las Vegas

Även utanför the strip har Las Vegas mycket att erbjuda shoppingsugna besökare. Las Vegas har två stora outlets för shoppare som letar efter rabatterade varor till ibland kraftigt nedsatta priser. Las Vegas Outlet Center ligger på South Las Vegas Boulevard och erbjuder märken som Nike, Adidas och Tommy Hilfiger.

Las Vegas Premium Outlets ligger i centrala Las Vegas på Grand Central Parkway. Detta köpcentrum, som är en utomhusvariant, huserar lite exklusiva märken som Armani Exchange, Dolce & Gabbana och Michael Kors samt populära butiker som Ann Taylor, J.Crew och Banana Republic. Priserna ligger oftast mellan 30 till 65 procent under det vanliga.

Beläget intill Green Valley Ranch Resort and Casino är ett storstadsområde med shopping som kallas The District, en kombination av restauranger, kontor och lyxlägenheter. Området är uppdelad i två sidor, dividerat med Green Valley Parkway.

Besökare kan hitta en blandning av man- och kvinnor-kläder, möbler och specialbutiker med populära butiker som Anthropologie, Coach och Pottery Barn. För middag finns The Cheesecake Factory, P.F. Changs och Panera, tillsammans med en hel del andra.

Området inkluderar även en fungerande en karusell och en park, där filmer visas utomhus gratis varje fredag ​​och lördag kväll. Detta är gratis för allmänheten.